Apotheek Centraal Station

De apotheek van morgen

Apotheek Lloydspharma Centraal Station probeert op een alternatieve manier een deel van het zorgtraject te vernieuwen. Wij stappen af van een focus die puur ligt op geneesmiddelen en leggen ons meer toe op de problemen waarmee onze patiënten naar ons komen. De apotheker heeft niet langer de rol van ‘pillendraaier’ en ‘verkoper’, hij krijgt meer een adviserende rol.

Wij bieden advies en extra service en houden daarbij rekening met uw behoeftes. Ons innovatief winkelconcept maakt het mogelijk om tussen onze klanten te staan, wat ons de kans geeft om met u in dialoog te gaan en zo duidelijker in te schatten wat het probleem is. Als een advies meer tijd vergt of wat privacy vraagt, dan nemen wij die tijd ook en proberen wij u alle mogelijke info en begeleiding te bezorgen.

Apotheek Lloydspharma Centraal Station is gevestigd in het treinstation van Antwerpen-Centraal, dus het merendeel van onze klanten zijn reizigers. Die reizigers hebben weinig tijd en moeten dus snel en adequaat verder geholpen worden. Daarvoor biedt onze apotheek een aangepaste ‘high speed’ dienstverlening aan. Zo beschikt de winkel over acht verkooppunten waarvan er vier verbonden zijn met een supersnel robotmagazijn. Zo gaat er geen tijd verloren om het product uit de juiste lade te halen. Op piekmomenten is een snelle, kwalitatieve en persoonlijke dienstverlening dus gegarandeerd. 

Graag tot binnenkort.
Kathleen Beckers (apotheker – titularis)
Luc Kleynjans (apotheker)
Ilse Krols (apotheker)